News

Ce se intampla atunci cand soferii beau “o bere” si se urca la volan

In Romania toleranta fata de consumul de alcool la volan este ZERO, dar, din pacate,  tot mai multi soferi au impresia ca pot pacali fiola sau ca vor scapa de controlul Politiei Rutiere. Putini soferi stiu insa ca si consumul moderat de alcool afecteaza doua functii foarte importante pentru conducere: Discernamantul si Controlul muschilor.

Citeste mai departe

News

Solutiile bazate pe telematica sporesc siguranta soferilor si aduc economii substantiale

Sondajul LeasePlan MobilityMonitor a demonstrat ca utilizarea solutiilor de telematica sporeste gradul de siguranta a conducatorului auto, reduce numarul daunelor si aduce o scadere substantiala a consumului de carburant si, ca o consecinta directa, a emisiilor de CO2. Aceste date sunt demonstrate de cercetarile si experienta acumulata de LeasePlan dupa aplicarea solutiilor de telematica in cazul unor flote de autovehicule comerciale usoare din mai multe tari.
 

Citeste mai departe

stire leaseplan studiu mobility monitor

Angajatii care conduc masini in leasing operational se uita mai mult la clasa decat la aspect atunci cand isi aleg autoturismul de serviciu.

Bucuresti, 10 iunie 80% dintre conducatorii chestionati in cadrul studiului LeasePlan MobilityMonitor considera ca cea mai importanta caracteristica este clasa masinii. Doar in Turcia si Brazilia, aspectul masinii este mai important decat marimea ei.

Citeste mai departe

Noutati LeasePlan IMM

Noutati LeasePlan IMM

Ramai la curent cu noutatile LeasePlan IMM. Urmareste-ne pe

 

Citeste mai departe

Cookie Settings