Procesare date cu caracter personal

Procesare date cu caracter personal

LeasePlan Romania este inregistrata ca operator de date cu caracter personal cu nr. 18036.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, LeasePlan Romania SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este desfasurarea operatiunilor legate de leasingul operational si managementul de flote.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare oferirii serviciilor de leasing operational si management de flote. Refuzul dumneavoastra impiedica LeasePlan Romania SRL sa presteze serviciile contractate de dumneavoastra sau compania angajatoare.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai LeasePlan Romania SRL, autoritatilor publice centrale/locale, furnizorilor de servicii si bunuri, societatilor de asigurare si reasigurare.
 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@leaseplan.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi transferate in Olanda, Irlanda, Cehia in vederea arhivarii si raportarii financiare consolidate de grup.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

* Observatie:
1.) orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
2.) orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Cookie Settings