Despre noi

LeasePlan este o companie financiara olandeza specializata in administrarea de flote auto. Serviciile noastre de management flote auto si leasing operational si financiar acopera nevoile unei varietati mari de clienti.

Infiintati cu peste 50 de ani in urma, am reusit sa devenim furnizorul numarul unu la nivel mondial in domeniul serviciilor de management de flote auto si leasing operational, avand 7.275 angajati dintre care  85% in filiale din afara Olandei si active totale 21,4 miliarde euro.

 

 

Avem o flota totala in administrare de peste 1,55 milioane de autovehicule in 32 de tari pe 5 continente. Avem un palmares dovedit in consolidarea prezentei noastre in pietele traditionale, precum si in extinderea pe noi piete unde ne-am dezvoltat pentru a ajunge lideri de piata. Suntem capabili ca valorificam prezenta noastra globala si reteaua internationala prin furnizarea de produse inovative si servicii superioare care vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri locali si internationali. Obiectivul nostru este sa realizam aceste lucruri prin utilizarea expertizei noastre astfel incat sa degrevam clientii nostri de eforturile specifice activitatii de administrare a flotei auto pentru a se putea concentra pe activitatea lor de baza. 

Acest obiectiv este evidentiat si de promisiunea noastra universala asumata tuturor clientilor: ‘It’s easier to leaseplan’. 

 

1. Australia
2. Austria
3. Belgia
4. Brazilia
5. Cehia
6. Canada
7. Danemarca
8. Elvetia
9. Emiratele Arabe
10. Finlanda
11. Franta

12. Germania
13. Grecia
14. India
15. Irlanda
16. Italia
17. Luxemburg
18. Marea Britanie
19. Mexic
20. Noua Zeelanda
21. Norvegia
22. Olanda

23. Polonia
24. Portugalia
25. Romania
26. Rusia
27. Slovacia
28. Spania
29. Suedia
30. S.U.A.
31. Turcia
32. Ungaria

 

LeasePlan are aliante in statele Baltice si Africa de Sud.

 

Misiune, viziune si valori

Misiune

Misiunea noastra este sa facilitam managementul de flote auto, precum si mobilitatea conducatorului auto.

Viziune

Dorim sa ne consolidam pozitia de lider local in managementul flotei si mobilitatea conducatorului auto si sa devenim referinta in standardele relatiei cu clientii si furnizorii.

Performanta “sa fim cei mai valorosi parteneri”

Portofoliu “sa fim liderul in inovatie in managementul flotei si mobilitatea conducatorului auto”

Procese “sa usuram munca tuturor partenerilor din lantul valoric”

Planeta “sustenabilitatea trebuie sa fie responsabilitatea noastra”

Oameni “sa fim cu adevarat cel mai bun loc de munca”

 

Valorile noastre

Avem patru valori care ne ghideaza in afaceri si in modul in care relationam cu toti partenerii nostri: Angajament, Expertiza, Pasiune si Respect.

Angajament

Commitment

Ne asumam raspunderea actiunilor noastre si clientii nostri pot conta pe noi sa livram ceea ce am promis.

Expertiza

Expertise

Ascultam solicitarile clientilor nostri si transmitem cunostiintele intr-o maniera simpla si usor de inteles.

Pasiune

Passion

Suntem mandri de compania noastra si de clientii pentru care lucram si aratam acest lucru prin toate actiunile si comunicarile noastre.

Respect

Respect

Sunt deschisi la sentimentele, valorile, cultura si opiniile celorlalti si actionam cu responsabilitate fata de planeta si interesele financiare ale partenerilor.

 

Istoric

Anii '60
LeasePlan a fost fondat in 1963 de o banca olandeza si o companie specializata in servicii oferite conducatorilor auto. Impreuna au construit un concept de transparenta, combinat cu avantajele finantarilor de flota auto. Astfel s-a nascut conceptul Open Calculation - PartnerPlan si a parut atat de logic tuturor, incat a devenit filosofia LeasePlan. Toata lumea la LeasePlan urmeaza  aceasta filosofie de peste 45 de ani. Pana in aceasta zi, acest produs ramane specific LeasePlan si este fara rival in piata.


Anii '70
Compania a facut primul pas spre internationalizare, prin infiintarea LeasePlan Belgia, in 1972. Au urmat curand LeasePlan Germania, Franta si Anglia.


Anii '80
LeasePlan s-a extins in afara Europei, infiintand LeasePlan SUA in 1983 si LeasePlan Australia in 1988.


Anii '90
LeasePlan introduce Plan & Push (actualul FleetReporting), cel mai bun instrument bazat pe web, de raportare a flotelor.  

2007
LeasePlan Romania este infiintata in martie si devine operationala in septembrie.

2008
Portofoliul local LeasePlan include peste 90 clienti cu o flota totala de peste 1.350 autovehicule in administrare.

2009
LeasePlan si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca; anul 2009 a insemnat dezvoltarea portofoliului de clienti si cresterea numarului de autovehicule in administrare (peste 2.500).

2010
In anul 2010, LeasePlan a continuat consolidarea pozitiei in piata si cresterea numarului de autovehicule aflate in administrare (4.820 autovehicule).

2011
Flota totala a LeasePlan a fost de 6.267 autovehicule iar ca dovada a calitatii serviciilor prestate LeasePlan a obtinut certificatul ISO 9001:2008

2012

Cu o flota totala de peste 7.500 autovehicule, LeasePlan a devenit lider pe piata de leasing operational si servicii de management de flote din Romania.

2013

LeasePlan Romania si-a consolidat pozitia de lider prin atingerea la sfarsit de an a unei flote totale de 9.113 autovehicule. In acest an, unul foarte important pentru intregul grup - implinirea a 50 de ani de activitate, ne-am consolidat pozitia de lider global prin expertiza, inovatie si servicii de calitate.
LeasePlan a continuat sa se extinda geografic in Rusia si Canada, activand in prezent in 32 de tari.

LeasePlan a obtinut certificatul SR EN ISO 14001:2005 privind sistemul de management de mediu al organizatiei

2014

In vederea consolidarii pozitiei de lider local, pe langa obiectivul de atingere a unei flote totale de 10.000 autovehicule, ne propunem ca prin standardele ridicate aplicate in activitatea noastra sa devenim referinta pentru relatia cu clientii si furnizorii nostri.

 

Intrebari si raspunsuri

  • Cu ce este LeasePlan diferita de alte companii de leasing?

Sunt multi factori ce o deosebesc pe LeasePlan. Cu toate acestea, punctul nostru forte il constituie filosofia noastra de Open Calculation, ce a fost introdusa de fondatorii nostri si continua sa fie esenta produselor noastre, punand accent pe transparenta si profit.  Orice economii facute in timpul contractului sunt returnate in intregime (Open Calculation - PartnerPlan) clientului iar orice pierderi sunt suportate de LeasePlan.

  • Daca LeasePlan returneaza clientului economiile facute intr-un contract, cum face compania profit?

LeasePlan face profit din fee-ul declarat anual ce acopera toate serviciile si garantiile costului de leasing.

  • Cum se pot obtine cotatii sau informatii suplimentare?

Puteti suna la LeasePlan la + 40 21 407 21 00 sau e-mail la vanzari@leaseplan.ro si office@leaseplan.ro

 

 

Cookie Settings